Tuesday, February 8, 2011

adakah kebodohan tu terlalu melampau??

oke...act ak nak bagitau sebenarnya pe da jd ngn life ak lately ni....mungkin ak da masuk ke alam bodoh atau bangang...tp nk gk bg taw ak xske benda2 yg bodo ni...stkt maen2 tu standard larh...tp klu soalan2 yg bodo tu mnyebabkan ak menyampah gila... kadang2 sesuatu benda tu da terang lagi bersuluh tu pn dok tnya2 lg....xke bodo nama nya.... penat sangat layan org mcm nih tau x... tp pe boleh bwt... Tuhan tu kan adil...cipta manusia sebaik2 ciptaan nya.... ad yg mcm ni, ad gk yg perangai cm2... mcm2 larh senang cte... tp walau mcm mana pn, kte ni ad otak...boleh berfikir... agk nya org tu da stuck sgt kot... n then kn, ak mmg bengang gle ngn satu hal nih...advice org mcm2 n then janji xnk bwt benda tu ini sume tp at last dy bwt jugak... weyh hot weyh...tuuu lg ak terasa mcm bodo...bkn stkt bodo jerrr ak rasa cm ak ni yg diperbodohkn... ad ke patut mcm tu??? alaaa bodoo....

da laaarrr bwt rosak page aku jerr ngn post pasal bodoh ni...tp kn ak nk post gk!! sbb ak nk kepuasan! heee~~

sori bg yg baca kmudian terasa... minta maaf ye cik abg akk mk cik pkcik tuan puan datuk nenek..

karakarakara... (^_<)

No comments:

Post a Comment